• Ondernemingsrecht

  • Arbeidsrecht

  • Wij ontzorgen u

  • Contracten

  • Privacyrecht

  • Verbintenissenrecht

Over De Meesterknecht

Zonder dat u zelf het werkgeverschap aan hoeft te gaan, zijn bij ons iedere dag medewerkers aanwezig om u te ondersteunen bij de uitvoering van uw juridische werkzaamheden voor uw onderneming.  Zo heeft u geen personeel, maar wel ondersteuning van collega’s. Niet de lasten maar wel het enorme voordeel van extra mankracht. U betaalt voor wat u krijgt, niets meer en niets minder. Door de flexibiliteit van De Meesterknecht krijgt u meer werk gedaan in dezelfde tijd.

Bij De Meesterknecht werken juridische professionals die van aanpakken weten en snel kunnen schakelen tussen verschillende rechtsgebieden.

Wie zijn wij?

De oprichters van De Meesterknecht hebben jarenlange ervaring in de advocatuur en met bedrijfsmanagement. Uit ervaring weten zij hoe ingewikkeld het kan zijn voor de ondernemer op juridisch gebied. Eigen juridisch personeel brengt risico’s en kosten met zich mee en voor een goede begeleiding is vaak geen tijd. Een interim advocaat of freelance jurist moet voor een bepaalde tijd worden ingehuurd, terwijl u misschien maar voor een aantal uur hulp nodig heeft. Zo ontstond het idee voor De Meesterknecht: een de juridisch medewerker die op afstand en on demand de rol van een juridische afdeling vervult. Hierdoor heeft u als ondernemer tijd om te ondernemen. U loopt geen personele risico’s en bent geen tijd kwijt aan de begeleiding van medewerkers.

Tarieven paralegal services

Het is heel voordelig om De Meesterknecht in te schakelen. Wij hanteren duidelijke abonnementstarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan.